دستگاه پرکن و بسته بندی سرکه و آبلیمو

سرکه ، آبلیمو و آبغوره جزء مایعات رقیق اسیدی می باشد که برای بسته بندی و پرکردن داخل بطری ها از روش ثقلی استفاده می شود. دستگاه پرکن ثقلی ماشین سازی به آفرین در دو مدل تمام اتومات و نیمه اتومات ساخته میشود ، جنس بدنه ، مخزن دستکاه حدود دو یست لیتری و نازلهای دستگاه با توجه به اسیدی بودن مایع میبایست از استیل ۳۱۶ ساخته شود تا از خورندگی و مستهلک شدن جلوگیری کند . تعدادی نازلهای با توجه به راندمان و ظرفیت مورد نیاز مشتری طراحی میگردد ، این دستگاه دارای سه متر نوار نقاله و قابلیت کوبل شدن به دستگاه درب بند نیمه اتومات یا تمام اتومات را دارد .

سازنده دستگاه پرکن و بسته بندی سرکه آبغوره و آبلیمو

ماشین سازی به آفرین طراح و سازنده دستگاه پرکن و بسته بندی انواع دستگاه پرکن مایعات رقیق و دستگاه پرکن مایعات غلیظ و دستگاه پرکن مایعات اسیدی و دستگاه بشکه و گالن پرکن قابل استفاده در صنایع غذایی و دارویی و شیمیایی میباشد

دستگاه پرکن و بسته بندی سرکه و آبلیمو

مشخصات فنی دستگاه پرکن سرکه و آبلیمو و آبغوره

  • دستگاه تماما از جنس استیل ۳۰۴
  • مخزن و نازلها از جنس استیل ۳۱۶
  • دستگاه دارای مخزن حدود ۲۰۰ لیتری
  • تابلو برق مجهز به PLC  و صفحه کنترل تاچ
  •  تعداد نازل ها به توجه به ظرفیت و راندمان مورد نیاز مشتری
  • دستگاه دارای سه متر نوار نقاله مجهز به اینورتر جهت تنظیم ریل
  • دستگاه مناسب جهت پرکردن بطری های از ۳۰۰ سی سی الی ۱۰ لیتر
دستگاه پرکن و بسته بندی سرکه

دستگاه پرکن و بسته بندی سرکه

محلول آبی استیک اسید که حاوی ۵ الی ۸ درصد حجمی استیک اسید است، سرکه نام دارد. این ماده با فرمول CH3COOH و pH تقریبا ۲ الی ۳، یک اسید ملایم است. به طور معمول این ماده باید حداقل ۴% اسید استیک داشته باشد، اما در بعضی از انواع رایج آن این مقدار به ۸% هم میرسد. مزه و بو ترش و تند این ماده ناشی از استیک اسید موجود در آن است. این ترکیب حاوی ویتامین های کمیاب، نمک های معدنی و اسیدهای آمینه است.

روش تهیه:

برای تهیه سرکه که مخلوطی از اسید استیک و آب است، از مواد اولیه متنوعی مانند شکر، نشاسته، میوه ها یا غلات استفاده می کنند. از تخمیر این مواد اولیه، الکل (اتانول) را به روش غیر مستقیم می سازند و سپس آن را با روش تقطیر به محلول آبی تقریبا خالصی تبدیل می کنند. در ادامه این الکل را هفته ها یا ماه ها در معرض اکسیژن و باکتری های اسید استیک قرار می دهند تا سرکه ساخته شود.

در واقع برای ساخت این محصول از تخمیر مضاعف استفاده می کنند. واکنش تبدیل اتانول و اکسیژن به اسید استیک به شکل زیر است:

CH3CH2OH + O2 → CH3COOH + H2O

این تخمیر بارها و بارها انجام می شود. بعضی از سرکه ها مانند سرکه بالزامیک را می توان تا ۲۵ سال تخمیر کرد. البته در صنعت برای تهیه این ماده روش های قدیمی چندان به صرفه نیست. همچنین در دوره های طولانی تخمیر، امکان تجمع یک لجن غیر سمی از باکتری اسید استیک وجود دارد. پس لازم است از روش های سریع تری استفاده کرد. در روش های سریع قبل از اضافه کردن اکسیژن به الکل، سرکه را به مایع منبع اضافه می کنند تا سرعت تخمیر افزایش یابد. در این روش محصول نهایی ظرف ۱ الی ۳ روز ساخته می شود.

کاربرد سرکه در زندگی ما به هزاران سال پیش برمی گردد، زمانی که بابلیان ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد از خرما، انجیر و آب جو آن را تولید می کردند و برای مصارف غذایی استفاده می کردند. امروزه اما تنوع آن افزایش یافته و هرکدام خواص و کاربردهای خود را دارد. اما واقعا سرکه چیست؟ سرکه یک محلول اسیدی است که با تخمیر اتانول توسط باکتری های استیک اسید تولید می شود. درصد اسید استیک موجود در آن حدود ۵ تا ۸% است، همچنین انواع دیگری از اسیدها مانند تارتاریک اسید و اسید سیتریک را نیز در آن می توان یافت در کشور ما از این ماده بیشتر برای تهیه مواد غذایی، ترشیجات و سالادها استفاده می شود.

سرکه را می توان به طور طبیعی در خانه تهیه کرد. برای این منظور از میوه هایی که کربوهیدرات بالایی دارند مانند انگور، سیب، خرما و.. استفاده می کنند و اجازه می دهند فرآیند تخمیر به آهستگی صورت بگیرد که ممکن است این عمل ماه ها و سال ها طول بکشد. در کارخانه ها اما از باکتری هایی که به تخمیر کمک می کنند استفاده کرده و آن را تولید می کنند. این روش سرعت بیشتری داشته و برای صنعت مناسب است. همچنین می توان این ترکیب را از تخمیر الکل هایی مانند اتانول (برای تولید اسید استیک) نیز تهیه کرد.

انواع سرکه و خواص آنها

انواع مختلفی از سرکه وجود دارد که از نظر غلظت اسید ، رنگ ، بو  ومزه با یکدیگر متفاوت هستند. در نمونه های طبیع یان اختلاف عموما به منبع وابسته است. جمله آن می توان به سرکه انگور، سیب، خرما، نیشکر، بالزامیک و… اشاره کرد.

سرکه انگور

سرکه انگور قرمز دارای طبع سرد و خشک است و دارای مصارف خوراکی و دارویی بسیاری است. عمده استفاده این ترکیب در ترشیجات است. این ترکیب سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است. این ترکیب خواص بسیاری دارد که از جمله می توان به کم کالری بودن، سرشار از آنتی اکسیدان، کاهنده وزن، تعدیل قند خون، کنترل قند خون در دیابت نوع دوم، بهبود متابولیسم کبد، افزایش سلامتی قلب، جلوگیری از رشد سلول های سرطانی، جلوگیری از ایجاد لخته خون و بسیاری از خواص دیگر اشاره کرد.

 سرکه سیب

سرکه سیب نیز مانند انگور طبع سرد و خشک دارد و در طب سنتی برای افراد بلغمی مزاج ممنوع است. از این ترکیب برای درمان گلو درد تا شوره سر استفاده می کنند. دارای پتاسیم، فسفر، سولفور، انواع ویتامین های گروه B و ویتامین D است. روی کبد و کیسه صفرا اثر فعال کننده دارد و در بهبود عملکرد آن ها موثر است.

خواص سرکه سیب

از این ماده برای مصارف مختلفی مانند رفع مشکلات معده، پیشگیری از سوهاضمه، جلوگیری از گرفتگی عضلات، برای سلامتی پوست و مو، کاهش وزن، سم زدایی بدن، سفید کردن دندان و همچنین متوقف کردن سکسکه استفاده می کنند. باید توجه داشت که مصرف بیش از حد این ترکیب منجر به ایجاد مشکلات گوارشی مانند سوزش معده، نفخ و تهوع، کاهش سطح پتاسیم و پوکی استخوان، از بین رفتن مینای دندان، سوزش مری، سوختگی پوست شود. برای جلوگیری از ایجاد این مشکلات باید روزانه حداکثر ۳۰ میلی لیتر از این ترکیب مصرف شود.

سرکه خرما

این ترکیب همانطور که از نامش پیداست از خرما به دست می آید و در بخش های خاورمیانه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. طبع آن گرم است. به کاهش وزن کمک می کند، در پیشگیری از سرطان موثر است و قلب را تقویت می کند. همچنین در تقویت سیستم ایمنی، درمان خستگی، درمان سرفه و گلو درد، سر درد و سوختگی و التهاب نیز موثر است.

سرکه نیشکر

این ترکیب از عصاره نیشکر تهیه می شود و مزه ای مطبوع داردو طعم آن ترش است به همین علت معمولا آن را با نام سرکه ترش نیز می شناسند. مزه ای مانند ادویه کاری دارد و به منظور ایجاد مزه ترشی در غذاها از آن استفاده می شود.

سرکه بالزامیک

این ترکیب از نوعی انگور سبز و شیرین که جوشیده شده و کاملا پخته می شود، به دست می آید و در اصل نوعی سرکه کهنه و معطر ایتالیایی است که مزه ای مطبوع و قوی و به نوعی ترش و شیرین دارد. به علت مزه خاصی که دارد در تهیه بسیاری از غذاها و سالادها به عنوان چاشنی افزوده می شود. حاوی آهن، کربوهیدرات، سدیم، کلسیم و فسفر است و دارای خواص بسیار زیادی است. به بهیود دستگاه گوارش کمک می کند. برای کاهش وزن مناسب است. در زیبایی پوست و مو بسیار موثر است و کاربرد دارد. برای افراد مبتلا به دیابت و چربی خون مفید است. همچنین سیستم ایمنی را تقویت می کند. در کاهش سر درد و میگرن موثر است.به علت خاصیت ضد قارچ و ضد ویروسی که دارد ممکن است برای درمان جراحت و زخم مفید باشد.

انواع مختلف دیگری از انواع سرکه ها نیز وجود دارد مانند مالت، برنج، نارگیل، کشمش و عسل. تقریبا اکثر این ترکیبات خواص مشترکی دارند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  • کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون
  • کنترل قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم
  • کمک به کاهش وزن با کاهش اشتها
  • درمان عفونت ها به علت خواص آنتی باکتریال و آنتی ویروس
  • خاصیت پاک کنندگی در کارهای خانگی مانند حذف چربی ها، جرم کتری و قوری و لکه ها

لازم است بدانیم در کنار خواص بسیاری که ذکر شد، در صورت مصرف بیش از حد آن می تواند به صورت بالعکس عمل کرده و عوارض زیادی مانند عوارض گوارشی، پوکی استخوان، آسیب به دندان ها، ایجاد زخم معده و… ایجاد کند.

دستگاه پرکن و بسته بندی آبلیمو

آبلیمو عصاره ای است که از لیمو می‌گیرند. هر صد گرم آبلیمو به‌طور متوسط ۵۲ میلی‌گرم یا ۳۹ میلی‌گرم ویتامین سی دارد که برای بدن حیاتی است. جوان سازی پوست، بهبود هضم غذا، ضد عفونت، کمک به کاهش وزن، کاهش قند خون، کاهش بیماری‌های قلبی، جلوگیری از سرطان و کاهش التهاب از جمله فایده‌های آبلیمو عنوان شده‌است همچنین آبلیمو را در درمان ۲۲۰ بیماری، مؤثر دانسته‌اند.

عوارض نوشیدن آبلیمو

آب لیمو به طور کلی برای نوشیدن مفید است اما چند عارضه جانبی بالقوه وجود دارد که باید از آن آگاهی داشته باشید.

  • لیمو حاوی اسید سیتریک است که ممکن است به مینای دندان آسیب وارد کند. برای کم کردن خطر، نوشیدن آب لیمو را به وسیله نی بنوشید و سپس دهان خود را با آب ساده بشویید.
  • اسید سیتریک در برخی افراد ممکن است باعث سوزش معده شود. چون آب لیمو قلیایی می‌شود و اسیدی شدن فرایند هضم را کاهش می‌دهد.
  • آب لیمو ممکن است برای کسانی که زخم معده دارند مفید نباشد زیرا محتوای اسیدی پاک کننده‌ی آب‌لیمو می‌تواند در هنگام فعال شدن زخم معده را آزار دهد.
  • آب‌لیمو ممکن است سوزش سر دل را هم تشدید کند، اما لزوما در مورد همه صدق نمی‌کند؛ اگر از سوزش سر دل رنج می‌برید بهترین کار آن است که ترکیب آب و لیمو را امتحان کنید و ببینید آیا شما را اذیت می‌کند یا خیر.

نکات مهم در مصرف لیمو

آب لیمو از نوشیدنی‌هایی است که خوردن آن توصیه می‌شود، زیرا خواص و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد، اما اگر نکاتی را در مصرف آب لیمو در نظر نگیریم، ممکن است مضراتی برایمان داشته باشد.

 آبلیمو – آب لیمو

لیمو حاوی ماده‌ای به نام ترکیب فلاونوئید است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند و حتی می‌تواند شما را در برابر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان محافظت کند. لیموترش یکی از مهم‌ترین انواع مرکبات است که حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک است، در واقع این اسید در لیمو ترش و پرتقال وجود داشته و به عنوان یک اسید آلی عمل می‌کند.

 دستگاه پرکن و بسته بندی آبغوره

آبغوره یا آب غوره عصاره غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می‌رود . آبغوره دارای ویتامین C است ومی‌تواند در التهاب مخاط دهان و خونریزی لثه‌ها مؤثر باشد. همچنین به دلیل ترکیبات ضدعفونی‌کننده، می‌تواند در پاک کردن معده و روده و دردفع کرم روده مفید باشد  صفرابری، دفع زردی، تقویت کبد، کمک به درمان پا درد و کمردرد، درد سیاتیک و روماتیسم، دفع سموم از طریق کلیه‌ها، کاهش حرارت بدن و رفع عطش، محرک اشتها، افزایش جذب املاح معدنی به ویژه آهن و بازشدن قاعدگی در زنان از جمله خواص آبغوره است  آبغوره طبع سرد دارد و برای افراد سرد مزاج، افرادی که دچار ضعف اعصاب هستند، زنان باردار، مبتلایان به زخم معده و التهاب روده، مبتلایان به فشار خون بالا و بیماران کلیوی (در مواردی که آبغوره همراه با نمک است) توصیه نشده‌است  همچنین گفته شده: با نوشیدن یک استکان آبغوره می‌توان بیماری‌های بدن را از جمله قند خون، مشکلات کبدی، چربی خون و فشار خون تشخیص داد . آبغوره با خواص اعجاب‌انگیز خود در انواع غذاها، دسرها، خورشت‌ها در سطح وسیع مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت خرید دستگاه پرکن سرکه – آبلیمو – آبغوره

قیمت یک خط بسته بندی و سیستم پرکن مایعات اسیدی سرکه و آبلیمو و آبغوره و عوامل و مطعلقات دستگاه مانند ، تعدادی نازل پرکن ، دستگاه درب بند بطری ، میز ترافیک و حجم مخازن مورد نیاز بستگی دارد ، لطفا جهت مشاوره فنی و اطلاع از قیمتها با ماشین سازی به آفرین تماس بگیرید


Call Now Buttonمشاوره